Semalt sareng SEO


Di dunya digital ayeuna, urang sadayana kantos nguping ngeunaan manfaatkeun peluncuran situs web, nyiptakeun ayana online sareng ngarobah sémah situs kana konsumén anu mayar.

Mimitian website nyaéta seru tapi éta ngan ukur ngamimitian promosi bisnis online. Mastikeun yén éta tiasa dipendakan dina mesin pencari sareng kéngingkeun kana luhureun hasil Google nyaéta dimana kerja keras leres.

Ieu carita gancang pikeun anjeun. Éta ngeunaan hiji usaha bisnis anu nempatkeun bulan waktos sareng usaha kana situs wéb anu ngagurilap pikeun ngamajukeun jasa sareng produk na. Sanaos usaha anu pangsaéna sareng usaha pikeun naékkeun patalimarga, situs wéb tetep aya di handapeun pangkat mesin pencari sareng investasi gagal dirobih janten paningkatan penjualan.

Sora dalit? Nuhun, teu kedah sapertos kitu. Kalayan ngagunakeun SEO sareng situs web analytics, situs wéb tiasa disayogikeun ku kituna bakal pencét tapak luhur dina pamilarian online.

Saperti sareng paling hal dina kahirupan, ngalamar saeutik kaahlian tiasa lebet upami nuju ka SEO. Pikirkeun bédana antara damel di hiji gim waé atanapi sareng palatih pribadi. Hasilna ampir salawasna langkung saé, langkung gancang sareng langkung ageung nalika damel sareng palatih. Pendekatan anu sami tiasa diterapkeun pikeun nyiptakeun ayana online anu suksés ku ngalebetkeun dukungan SEO sareng ahli pamasaran pikeun ngabantosan bisnis anjeun naék liwat jajaran mesin pencari.

Semalt parantos diwangun ku tim ahli sapertos kitu anu parantos ngabantosan para klién di sakumna dunya pikeun ngangkat profil onlinena langkung tina langkung dasawarsa. Hayu urang tingali kumaha aranjeunna sareng naon anu aranjeunna lakukeun.

Naon Semalt?

Sacara ringkes , Semalt mangrupikeun Badan Digital anu lengkep sareng tujuan supados usaha online suksés. Kalayan kantor pusat di Kyiv, Ukraine, Semalt damel sareng para klien di dunya ku cara méré promosi SEO, pangwangunan wéb sareng jasa analytics canggih, ogé nyiptakeun kontén pidéo anu ngajelaskeun.

Semalt mangrupikeun tim anu langkung ti 100 IT IT sareng professional marketing - ditambah nyicingan sato kuya Turbo - ku akarna kuat disimpen dina téknologi digital. Ku gawé bareng sareng ngabagi taun kaahlian, tim Semalt parantos nyiptakeun solusi SEO asli pikeun ngabantosan para nasabah ngahontal paling coveted tina posisi online - puncak hasil milarian Google.

Sakumaha saha waé anu nganggo internét bakal terang, muncul di puncak hasil mesin pencari nyaéta emas online. Henteu ngan ukur nambahan visibilitas sareng naekeun lalu lintas wéb, tapi pikeun bisnis online, éta ogé tiasa nyababkeun konsumén anu langkung poténsial sareng paningkatan penjualan.

Janten kumaha tiasa dianggo? Dasarna, aya dua pilihan: AutoSEO sareng FullSEO. Tapi anu mimiti, pikeun anjeun anu masih teu yakin ngeunaan hartos SEO, didieu mangrupikeun kursus kacilakaan.

Naon SEO?

SEO nangtung pikeun Optimasi Search Engine. Éta hartosna yén mesin pencari sapertos Google tiasa mendakan tulisan anjeun, blog, atanapi situs web diantara dunya ramé eusi online sareng nempatkeun éta dina hasil pamilarianana. Langkung dioptimalkeun eusi nyaéta pikeun algoritma mesin pencari, teras langkung luhur kana hasil anu bakal katingali.

Éta disada basajan tapi mesin pencari rutin ngarobih algoritmana, anu hartosna naon anu tiasa digarap taun ka tukang, moal bakal épés taun ayeuna. Aya henteu aya countless artikel online anu tiasa nganggo tips kumaha ngaoptimalkeun SEO, tapi salah sahiji alat anu paling efektif nyaéta ku ngagunakeun kecap konci anu relevan sapanjang situs wéb. Teras, anjeun hoyong mikirkeun ngeunaan tag meta, ngaoptimalkeun headline sareng gambar, ngawangun link sareng nyiptakeun kontén anu unik.

Sadaya di luhur butuh waktos sareng perencanaan, sareng pikeun seueur pamilik bisnis, waktosna berharga (atanapi kadang-kadang komoditi anu jarang). Éta dilayanan jasa sapertos AutoSEO sareng FullSEO tiasa ngabantosan.

AutoSEO

AutoSEO mangrupikeun alat anu dirancang pikeun usaha anu langkung alit anu hoyong ningkatkeun lalulintas situs tapi moal tiasa kenal sareng SEO sareng henteu hoyong ngadamel investasi anu saé dugi aranjeunna ningali hasil nyata.

Palayanan ieu dimimitian ku laporan ringkes ngeunaan status situs web ayeuna, dituturkeun ku analisis anu lengkep ku spesialis SEO pikeun mangtaun kasalahan sareng ngaidentipikasi anu bakal dilakukeun. Insinyur SEO teras milih kecap konci anu ngahasilkeun patalimarga anu relevan pikeun situs wéb sareng bisnis anu diwanohkeun. Salajengna, téknologi Semalt mimiti ngawangun link kana sumber wéb anu aya hubunganana sareng niche, kalayan situs anu dipilih dumasar kana umur domain sareng Google Trust Rank.

Sakali alat parantos aya, Semalt nyayogikeun apdet palanggan unggal dintenna ngeunaan kumaha kecap konci pangkat anu pangkat, sareng laporan analitis biasa pikeun nganilai efektifitas kampanye.

FullSEO

FullSEO nyayogikeun solusi SEO anu terintegrasi pikeun usaha anu langkung ageung, jalma sareng sababaraha perusahaan, atanapi kanggo anu siap investasi sakedik artos pikeun ngaoptimalkeun halaman wéb sareng ngamangpaatkeun SEO.

Layanan FullSEO nuturkeun prinsip anu sami sareng AutoSEO, tapi solusi anu diusulkeun dumasar kana analisis jero, kalebet tinjauan pesaing, sareng ngajamin pertumbuhan lalulintas wéb anu signifikan kalayan laju konvérsi anu luhur. Dasarna mangrupikeun alat pikeun ngirim wéb di luhur hasil pamilarian Google - gancang.

Ku nganggo FullSEO, tim Semalt mastikeun yén situs web pinuh patuh standar SEO. Hal ieu dilakukeun ku ngaoptimalkeun situs internal sareng ngalereskeun kasalahan, sapertos nyiptakeun tag tag pikeun kecap konci, ningkatkeun kode HTML situs wéb, ngaleungitkeun link rusak sareng ningkatkeun interlinking situs wéb. Manfaat anu sanés tina paket FullSEO kalebet pitulung pinuh ti Semalt pikeun pangwangunan situs web sareng nyiptakeun kontén anu ramah SEO. Hasilna mangrupikeun mulang positip kana investasi sareng hasil jangka panjang.

Sakumaha anjeun parantos ditebak ku ayeuna, konci dina palayanan SEO Semalt nyaéta ngagunakeun analytics pikeun nyiptakeun solusi anu unik pikeun unggal customer. Nanging, istilah "website analytics" tiasa ngahasilkeun kabingungan, janten hayu urang marios naon hartosna sareng kumaha prosésna dianggo di Semalt.

Naon Naon Website Analytics?

Analytics wéb mangrupikeun alat anu digunakeun pikeun ngawas efektivitas pamasaran online, ogé ngalacak posisi pasar bisnis sareng pesaing anjeun.

Ngawaskeun rutin penting pisan pikeun pamahaman lingkup pasar bisnis pinuh. Henteu ngan ukur ngabantosan pikeun netepkeun kecap konci anu relevan pikeun SEO sareng ngawaskeun prestasi pesaing, tapi éta ogé tiasa ngidentipikasi kasempetan seger pikeun pangembangan merek sacara régional, atanapi cara-cara anyar pikeun distribusi produk.

Pakét Semalt nyayogikeun aksés ka sadaya data analitik anu dipikabutuh pikeun nyukcruk kamekaran wéb sareng ngidentipikasi poténsial naon waé halangan. Éta kalebet pamutahiran réngking sacara real-time, laporan labél ka bodas pikeun nunjukkeun hasil sareng data unggah unggulan ngalangkungan API Semalt. Éta ogé béaya rendah tapi ngahasilkeun wawasan anu mangpaat pikeun ngabéjaan strategi SEO. Pamakéan analytics situs web mangrupikeun bagian penting tina teka-teki SEO na, kalayan bantosan ahli, éta tiasa dianggo pikeun ngarobih situs janten alat bisnis anu épéktip.

Pelanggan Bingah Semalt

Semalt parantos ngusahakeun langkung ti 5,000 situs wéb sareng daptar klien ngalangkungan dunya sareng usaha mimitian ti kasehatan sareng kesejahteraan kana téknologi sareng harta. Seueur konsumén anu bahagia parantos ngalaporkeun hasil anu positif sareng Semalt anu konsistén nampi ulasan luhur dina Google sareng Facebook.

Salah sahiji klien anu bagja sapertos ieu mangrupikeun pangecér online berbasis Inggris khusus dina produk madu sareng madu. Tujuanna nyaéta pikeun nyandak perusahaan dina réngking Top-10 dina Google sareng ningkatkeun lalu lintas organik kana situs wéb. Dina jarak genep bulan nganggo layanan FullSEO, lalu lintas naék ku 4.810 persen, kunjungan wulan bulanan ningkat 12,411 sareng jumlah kecap konci dina Google TOP-100 angkat tina 147 ka 10,549. Klien ieu ogé ditingalikeun dina kotak "People People Ask" ogé Google, salajengna ningkatkeun tingkat organik pikeun situs éta.

Kumaha carana Semalt ngalakukeun éta? Hasilna dihontal ku dimimitian ku Inok Téknis jero pikeun ngaidentipikasi daérah anu diperyogikeun. Inok ieu teras dituturkeun ku strategi pikeun ngarombak situs wéb, sapertos ngaoptimalkeun PageSpeed, nyusun ulang situs wéb sareng ciptaan SEO. Saatos éta, Semalt mimiti promosikeun halaman wéb salaku bagian tina paket FullSEO ngalangkungan kampanye wangunan link anu canggih. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Pikeun langkung seueur studi kasus para nasabah Semalt bahagia, kunjungan ka wéb di dieu.

Gawe sareng Semalt

Ayeuna anu SEO sareng situs web analytics parantos ngajelaskeun, naon sapertos damel sareng Semalt?

Mimiti, Semalt mangrupikeun perusahaan global sahingga mendakan basa umum henteu masalah. Anggota tim nyarios basa Inggris, Perancis, Italia sareng Turki, anu sanésna.

Kadua, ngamimitian sareng AutoSEO gampang sareng uji coba 14 dinten ngan ukur $ 0,99. Ieu dituturkeun ku pilihan pikeun milih rencana ngajalankeun salami sakali, tilu bulan, genep bulan atanapi sataun. Cara anu saé kanggo conto layanan sateuacan ngaluncat kana FullSEO.

Tungtungna, Semalt nawiskeun dukungan pelanggan 24/7, anu hartosna dimana waé anjeun di dunya, anjeun tiasa ngahubungi anggota tim kanggo pitulung sareng saran. Anjeun bahkan tiasa patepang tim online ku ngadatangan halaman Perkawis kami dina website.






mass gmail